Erikoispalvelut

VORWERK  Monitoimilaite - Eroon likaisista matoista ja sängyistä, sekä kotipölyistä

Kotipöly aiheuttaa helposti allergioita

Suuri osa kotipölystä on sellaista, että sitä ei kotikonstein ja tavallisella imurilla saa poistettua. Meillä on nyt ratkaisu ongelmaan -VORWERK KOBOLT monitoimilaite. Se ei ole yksin imuri vaan myös ilmanpuhdistin, matto- ja patjapintojen syväpuhdistuslaite ja lattioiden hoitokone.

Imurin tärkein osa on hygieeninen mikrosuodatin, joka suodattaa enemmän hienoa pölyä kuin perinteiset suodattimet ja imurissa on viisikerroksinen pölypussi!  - imurista ulos tuleva ilma onkin puhtaampaa kuin huoneilma.

Puhdistusaineemme monitoimikoneen yhteydessä

Puhdistusaineillamme on allergiaoireita vähentävä vaikutus, ne ovat biologisesti hajoavia eivätkä sisällä liuotinaineita. Halutessasi voimme varustaa imurimme tuoksupatruunalla raikastamaan huoneilmaa.

KOBOSAN – pesujauhe mattojen kemialliseen pesuun.
Kobosan ei ainoastaan poista pölyä matosta, vaan se myös vähentää bakteerien, pölypunkkijätösten ja sieni-itiöiden määrää merkittävästi. Kobosan kuiva-aineessa on vettä vain 5%, joten mattoja ei tarvitse siirtää paikaltaan kuivumaan.

LAVENIA -pesujauhe sijaus- ja runkopatjojen kemialliseen pesuun.
Ihminen jättää sänkyyn noin 150 litraa hikeä ja 16 kiloa hilsettä vuodessa. Kosteus ja lämpö muodostavat erinomaisen oleskelupaikan pölypunkeille.
Viikottainen lakanoiden vaihto ei riitä poistamaan pölypunkkeja tai niiden kuoria sängystäsi ! Sängyn syväpuhdistus käyttäen Lavenia-pesujauhetta ei ainoastaan poista patjaltasi pölyä ja jätöksiä, vaan se myös merkittävässä määrin vähentää bakteereja ja pölypunkkeja sekä niiden jätöksiä ja sieni-itiöitä.
 
KOBOTEX –tahranpoistoaine vaikeille tahroille (matot, huonekalut, patjat)

KOBOLIN –lattiavaha parketeille, kivilattioille sekä muovi- ja linoleumpinnoille

PUHDAS, TUOKSUVA KOTI KOKO VUODEN.

Äestäjänkatu 30
15610 Lahti
» Kartalla

Nuutila Veli-Matti

+358 40 7353426
planmix@planmix.fi

Kotiapu :

Johanna -- 0400 157153

Ota meihin reilusti yhteyttä, olemme tavattavissa 24/7. 

Please do not hesitate to contact us - we are pleased to serve You !